Skovly Gårdbutik

ReVet

ReVet

Vores pris:

235,00 kr.

Vejl. udsalgspris: 268kr.
Indeholder 500ml.

ReVet anbefales til hvalpe og unghunde, da det støtter deres led under væksten, hvor leddene er nemt modtagelige for slag, stød og overbelastning, samt til ældre hunde der er blevet lidt “stive” i bevægelsesapparatet eller hunde med ledproblemer.

2 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

ReVet er et tilskud fra danske VetCur, som går ind og støtter hundens muskler, sener, knogler, ledvæske og brusk, som er nogle af de strukturer der udgør hele led- og bevægelsesapparatet hos hunden.

ReVet anbefales til hvalpe og unghunde, da det støtter deres led under væksten, hvor leddene er nemt modtagelige for slag, stød og overbelastning.

Ligeledes er ReVet godt til ældre hunde der er blevet lidt “stive” i bevægelsesapparatet, eller hunde med ledproblemer som hofteledsdysplasi ( HD ) og albuedysplasi ( AD ), da de nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ReVet, er skræddersyet til at give led- og bevægeapparatet et ekstra tilskud af afstemte ernæringsmæssige byggesten ved behov.

Ud over at være godt for hele led- og bevægelsesapparatet, kan ReVet også varmt anbefales efter sygdom eller skade, da det hjælper hunden med at restituere og genopbygge kroppens væv.

 

ReVet hældes ud over hundens mad om morgenen.
Husk at ryste flasken godt inden hver dosering, da urterne bundfælder i flasken.

Flasken har en smart doseringstud, der gør det nemt at dosere den rette mængde til hunden.
Doseringsanvisning findes på flasken.

 

ReVet indeholder:

Økologisk rapsolie, gær, kalk, alm. nælde, ananas, mælkebøtte, djævleklo, jernurt, damiana, lucerne, hvidtjørn, hørfrø, gurkemeje, birk, baldrian, alm. hjertespand, rabarber, lind, sarsaparille og glat burre.

Råfedt:        97,30%
Råprotein:     0,20%
Træstof:         0,30%
Råaske:          0,00%