Skovly Gårdbutik

ImVet

ImVet

Vores pris:

235,00 kr.

Vejl. udsalgspris: 268kr.
Indeholder 500ml.

ImVet bruges som en kur, til at give hunden et stærkt og velfungerende immunsystem. Immunsystemet er kroppens livsforsikring eller naturlige skjold imod infektioner og sygdomme, fordi det sikrer, at kroppen forbliver sund og rask.

2 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Et stærkt og velfungerende immunsystem er kroppens livsforsikring eller naturlige skjold imod infektioner og sygdomme, fordi det sikrer, at kroppen forbliver sund og rask. Lymfesystem, hvide blodlegemer, T- og B- lymfocytter, mastceller og mange andre celler og strukturer udgør kraftværket i immunsystemet. Disse mange millioner af celler skal hele tiden arbejde og fornys, og det kræver bestemte næringsmæssige byggesten. At vedligeholde og ernære et stærkt immunsystem er derfor af afgørende betydning for et langt og sundt liv.

HVAD GØR IMVET?
ImVet tilskudsfoder er sammensat, så dit dyr får målrettet næring til immunsystemets celler og strukturer samt tilhørende organer og systemer.
HVORFOR KAN DET VÆRE NØDVENDIGT AT GIVE ET TILSKUD SOM IMVET?
De nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ImVet serien, er skræddersyet til dyrenes specifikke biologi, og giver kroppen den ekstra næring, den har brug for.

Vi er ved at oprette varerne, mere beskrivelse kommer.