Skovly Gårdbutik

DiVet

DiVet

Vores pris:

235,00 kr.

Vejl. udsalgspris: 268kr.
Indeholder 500ml.

DiVet er til hundens mave/tarm system. DiVet gives hvis hunden har problemer med fordøjelsen, dårlig mave e.l. Det gives også til hunde der har behov for at få boostet deres immunsystem, da 2/3 af hundens immunforsvar kommer fra mave/tarm systemet.

3 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Alt det, du giver dit dyr at spise, er potentielle byggesten til kroppens strukturer,
systemer, celler, organer osv. Madens forvandling starter i fordøjelsestragten. En velfungerende fordøjelsestragt er der- for det fundament, hvorpå en sund og velfungerende krop er bygget. Fordi det er af afgørende betydning at sikre, at det, der kommer ind i kroppen, også er til gavn for den, befinder 2/3 af kroppens immunsystem sig i forbindelse med fordøjelsestragten.

HVAD GØR DIVET?
DiVet tilskudsfoder er sammensat således, at dit dyr får målrettet næring til kroppens fordøjelsestragt samt tilhørende organer og systemer.

HVORFOR KAN DET VÆRE NØDVENDIGT AT GIVE ET TILSKUD MED DIVET?
Kroppen brug for næring til at genopbygge tarmslimhinden, lave nye immunceller til det primære immunsystem og meget andet. For at kunne lave disse strukturer/ organer skal kroppen have tilført mad, som indeholder netop de “byggesten, der kan anvendes til formålet. Sådanne ernæringsmæssige byggesten findes i DiVet.

Vi er ved at oprette varerne, mere beskrivelse kommer.