Skovly Gårdbutik

AgioVet

AgioVet

Vores pris:

175,00 kr.

Vejl. udsalgspris: 198kr.
Indeholder 500ml.

AgioVet sølvvand kan bl.a. anvendes til sår, rifter, skrammer, forbrændinger, hudirritationer, insektstik og hævelser, da det fremmer helingen.

3 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Kolloid sølv / sølvvand har været kendt i århundreder som naturlig middel i hverdagen. Sølvvand består af bittesmå sølvpartikler (nanopartikler) i sterilt vand. I løbet af få minutter kan de små ladninger af sølvpartikler bekæmpe bakterier. Sølvvand et af de bedste desinficeringsmidler på markedet, fordi bakterierne ikke kan udvikle resistens overfor sølvet.

Sølvvand kan anvendes til sår, rifter, skrammer, forbrændinger, hudirritationer, insektstik og hævelser, da det fremmer helingen og holder det behandlede område rent og fri for bakterier.
Sølvvandet kan også anvendes ved tandproblemer, som tandsten, huller i tænderne og belægninger på tungen. Og så har det samtidig effekt på dårlig ånde.

Udvortes bruges sølvvand på det rampe område 2 – 4 gange om dagen, det er nemmest hvis man sprayer det på med en forstøverflaske – husk ikke at tørre det af igen, men lad vandet tørre selv.

Kontakt VetCur for yderligere information omkring brug ved dårlig mave eller forkølelse.

AgioVet fra VetCur er et 100 % naturligt middel, der er ingen tilsætningsstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler i sølvvandet.

AgioVet kan med fordel bruges til afskylning af dyrs foderskåle og drikketrug.

 

Agiovet indeholder:

Demineraliseret vand, kolloide sølvioner fremstillet af 99,99% sølv
10ppm (mg/L)