Skovly Gårdbutik

Foder

Her hos Skovly fører vi kun produkter som vi selv vil bruge i vores kennel, da det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for kvaliteten på det vi sælger.

Derfor har vi heller ikke et stort og prangende udvalg af fodermærker, men i stedet kun forhandler mærker, som vi har oplevet kan det EKSTRA og et har vi oplevet at GourMix kan.

GourMix er bygget op som et basis foder, der indeholder alt det hunden har brug for uanset alder og størrelse, det kan i manges øre lyde forkert, at der kun er ét foder, men jo mere vi lærte om foderet jo mere imponerede blev vi.

GourMix er nøje sammensat ud fra de grundværdier, at der skal være den rette balance mellem fedt, protein og energi, derudover så består GourMix af en morgenmad og en aftensmad, da hundens krop ikke arbejder ens om det er dag eller nat, derfor skal dens foder heller ikke indeholde det samme om det er morgenmad eller aftensmad.

Der hvor GourMix så adskiller sig mellem hvalp, voksen, aktiv hund o.l. det er ved de tilskud man bruger sammen med foderet.
F.eks. tilsætter man olien Beginner, som er nøje sammensat efter de ekstra behov hunden har det første år, derfor udgør GourMix og Beginner sammen et hvalpefoder.

Ligeledes findes der olier til f.eks. den aktive hunde og ældre hunde m.m. som sammen med GourMix specificer foderet til netop din hunds behov og stadie i livet.

Det betyder også, at har man f.eks. en ældre men samtidig stadig meget aktiv jagthund, så skal man ikke stå og vælge mellem om man vil købe et foder til ældre hunde eller til aktive hunde, med GourMix kan du kombinerer olierne, så du både understøtter det aktive og det ældre i hunden.

Læs mere om foderet under produktet.